Beverly Jo Scott is terug met Swamp Cabaret, een nieuw album, dat haar op het lijf geschreven en gecomponeerd is. Een passionele reis, doordrongen van soul, southern rock en ballades. Pure emotie.

Swamp Cabaret werd opgenomen in haar geboortestaat, Alabama, en haar tweede vaderland, België. De titel werd niet toevallig gekozen: ‘Swamp’ is een verwijzing naar de moerassen van haar zuiderse roots, ‘Cabaret’ een knipoog naarde intieme, humoristische voorstellingen waarop ze haar publiek graag trakteert. We zien met plezier haar talentvolle Belgische muzikanten weer, zoals haar medeplichtige op het podium, de bassist Thierry Rombaux, naast prestigieuze gastmuzikanten uit de Verenigde Staten en elders, die hun muzikale stempel drukken op de verschillende nummers van het album.

Alles werd tot een perfect geheel versmolten door haar eeuwige medeplichtige, Michel Gudanski, die de artistieke realisatie voor zijn rekening nam. Swamp Cabaret is warmhartig, vrijgevig, contrastrijk, mooi en stormachtig – net als Beverly Jo, een uitzonderlijke artieste, en de streek waar ze vandaan komt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over