Bioracer, een Belgisch kledingmerk van speedwear, heeft met Disney samengewerkt aan een collectie shorts en shirts met Star Wars-iconen. Ze worden net gelanceerd op het moment dat het volgende deel van de saga Star Wars: The Last Jedi uitkomt in de Belgische zalen, op 13 december. De collectie bestaat uit vijf verschillende series en is vanaf 1 december overal in Europa te krijgen, bij gespecialiseerde retailers.

BIORACER is wereldwijd het kledingmerk bij uitstek voor speedwear. Hun doel is om speedwear-outfits op basis van innovatieve technologieën te ontwerpen en te produceren voor wielrenners, triatleten, lopers en skaters. De missie van Bioracer is ‘make you faster’ door rekening te houden met biomechanica, aerodynamica en aquadynamica bij het ontwerpen van kledij.

BIORACER is de officiële partner van de Belgische, Nederlandse en Duitse nationale wielerploegen met wereldkampioenen als Tom Boonen, Philippe Gilbert, Tom Dumoulin, Anna van der Breggen en andere.

Door de krachten te bundelen met Disney slaagt het Belgische merk erin om design, snelheid, passie en emotie samen te brengen in één collectie die bestaat uit vijf verschillende series: Iconic Sleeves, Allover Print, Art Collection, Logo Shirts, en Planets. Goed voor een aanbod van maar liefst 15 shirts en 2 shorts.

De Iconic Sleeves-serie bestaat uit vijf sobere shirts met kleurrijke korte mouwen die zijn versierd met het gezicht van populaire personages als Yoda, C-3PO, of Darth Vader. De Allover Print-serie bestaat uit twee prints: een Death Star-patroon en verschillende iconische ruimteschippatronen. Bij de veelkleurige Art Collection-serie kan de drager kiezen tussen Boba Fett, Stormtrooper of Darth Vader. De vierde serie, die ook beschikbaar is voor vrouwen, pakt uit met het iconische logo van de saga op de romp. Op de laatste serie – ook voor mannen en vrouwen – prijken de kleuren van verschillende planeten.
Atleten die fan zijn van de saga kunnen de exclusieve Star Wars-collectie nu al bekijken op de website van het merk: www.bioracer.be. We durven wedden dat dit hen helpt om op de tanden te bijten tot de release van Star Wars: The Last Jedi, gepland voor 13 december.

ICONIC SLEEVES
The Star Wars Iconic Sleeves-serie bestaat uit vijf shirts die een ode zijn aan vijf Star Wars-personages of ruimteschepen: Yoda, C-3PO, Boba Fett, Darth Vader en de Millennium Falcon. Het design met de volledig zwarte torso wordt gecombineerd met een kleurrijke rechtermouw.

Het materiaal? De combinatie van matrixstof voor de torso en naadloze raglanmouwen in lycra zorgt voor een perfect evenwicht tussen comfort en aerodynamica.

Het resultaat? Het maakt niet uit welke kant je kiest. Met deze trui ga je sneller, punt!

ALL OVER PRINT
Onverschrokken en gedurfd. De All Over Print-serie bestaat uit twee shirts met verschillende ruimteschepen. Het materiaal? De combinatie van matrixstof voor de torso en naadloze raglanmouwen in lycra zorgt voor een perfect evenwicht tussen comfort en aerodynamica. Het resultaat? Een combinatie van moderne materialen en een opvallende stijl, kundig samengebracht in één shirt: hiermee doe je de Kessel Run in minder dan 12 parsecs!

ART COLLECTION
Voor de Star Wars Art-serie ontwierp Bioracer's artist-in-residence zijn eigen versie van enkele Star Wars-personages. Het materiaal? De combinatie van matrixstof voor de torso en naadloze raglanmouwen in lycra zorgt voor een perfect evenwicht tussen comfort en aerodynamica. Het resultaat? Ee combinatie van moderne materialen en een opvallende stijl, kundig samengebracht in één shirt: wees maar zeker dat je tot voorbij de Outer Rim zal geraken!

LOGO
Op het Logo-shirt voor wielrenners staat een klassieke weergave van het iconische Star Wars-logo. Je kan het zien als een hoogtechnologisch, aerodynamisch t-shirt om in te koersen. Het bestaat in twee kleuren, wit op zwart en zwart op wit. Een moderne klassieker voor mannen en vrouwen.

PLANETS
De Star Wars Planet-serie bestaat uit drie shirts waarop één van de drie meest bekende planeten van het Star Wars-melkwegstelsel staan afgebeeld: de ijskoude blauwe landschappen van Hoth, de verlaten woestijnen van Tatooine en de groene wouden van Endor. Beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over