Iedereen weet dat Trisha van dansen houdt en dit werd reeds duidelijk in veel van haar vorige singles. Maar met haar nieuwe single wil ze inspelen op de nieuwste rage in dancemoves voor de tienergeneratie van nu, namelijk 'twerken'. Deze dans accentueert de bewegingen van je achterwerk en billen. Twerken is een onderdeel van de hedendaagse danscultuur geworden.

Miley Cyrus gaf het goede voorbeeld en twerkte tijdens de MTV Video Awards. Sindsdien is dit een echte mediatrend. In 'De Slimste Mens' twerkte Kenji Minogue met Bart Cannaerts en dit haalde Trisha over de streep om hierrond haar nieuwe single te maken. Na wat opzoekwerk kwam ze bij carnavalsartiest Franky Boy met zijn lied 'Kontebonke' terecht, paste de tekst aan en koos als titel 'Billen Trillen'.

Ze liet haar nieuwe single opnemen in de drukbezette studio van David Vervoort... en net op tijd voor de carnavalsperiode en feestdagen! Ideaal voor al wie van feesten en dansen houdt!

Deze single zal vanaf maandag 22 december beschikbaar zijn aan € 0,99 op alle gekende downloadsites Moeilijk te downloaden? Stuur dan een mail naar fan@trisha.be en voor € 1,50 kan u via deze weg de MP3 aankopen die naar u doorgemaild wordt De fysieke single is vanaf 20/12 te koop via optredens en op bestelling via mail naar fan@trisha.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over