Op 6 december komt de langverwachte film Paddington 2 uit in de bioscoop. Voor de Vlaamse versie werd opnieuw beroep gedaan op zanger en media-duizendpoot Bent Van Looy die de stem van Beertje Paddington mag vertolken. De Vlaamse versie werd geregisseerd door Dieter Troubleyn die volgende acteurs aan zijn zijde wist te verzamelen, Jeroen Maes, Sabine De Vos, Peter Bulckaen, Marijke Pinoy, Daan Hugaert, Door Van Boeckel, Luis Oscar Santos, Lotte De Clerck, Anne Mie Gils, Ron Cornet. Ook Tanja Kloek en Kobe Van Herreweghen hebben een kleine stemmenrol in de film.

"Ik had erg warme herinneringen aan mijn tijd met de beer. Groot was mijn blijdschap toen ik hoorde dat er een tweede Paddington aan zat te komen. Deze is zo mogelijk nog mooier. Grappig, ik hoefde niet lang te zoeken om mijn innerlijke Paddington weer boven te halen. Ik zal’m missen, op naar nummer drie!", aldus Bent Van Looy.

Op woensdag 29 november gaat de film in première in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van een deel van de cast. Belga films zorgt voor de distributie van deze kaskraker.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: