Denzel Washington schittert in de actie-thriller The Equalizer zoals je hem het liefste ziet! Hij speelt de anti-held McCall, een voormalig geheim agent die rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan. Probeer hem dan ook vooral niet in weg te lopen, want dat kan weleens verkeerd aflopen voor je. Vanaf 24 september draait The Equalizer in de Belgische bioscopen. Naast Denzel Washington zijn ook rising star Chloë Grace Moretz, Marton Csokas, Bill Pullman en Melissa Leo te zien. De regie is in handen van Antoine Fuqua, de regisseur van o.a. Training Day.

Bekijk nu dit unieke video materiaal. Denzel Washington op zijn best! Een extra lang fragment uit deze spannende actie/crime film die je wil zien: The Equalizer.

Denzel Washington speelt in the equalizer McCall, een voormalig agent van de geheime dienst die zijn dood heeft vervalst om een rustig leven te leiden in Boston.Wanneer hij uit zijn zelfopgelegde pensioen komt om een jong meisje te redden, Teri (Chloë Grace Moretz), staat hij oog in oog met gewelddadige Russische gangsters. McCall’s verlangen naar rechtvaardigheid wakkert aan want hij neemt wraak op diegenen die de hulpelozen mishandelen. Als iemand een probleem heeft, weinig kans maakt, en nergens terecht kan, zal McCall helpen. Hij is The Equalizer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over