De nieuwste popsensaties uit de Verenigde Staten hebben hun krachten gebundeld en zijn samen op wereldtour. In het kader hiervan zijn boyband Before You Exit en The Voice-finaliste Christina Grimmie op dinsdag 3 februari live te zien in de Arenbergschouwburg, Antwerpen. De kaartverkoop van dit concert – waarbij zowel Before You Exit als Christina Grimmie een volledig optreden geven- start op vrijdag 3 oktober via www.arenbergschouwburg.be

Before You Exit, bestaande uit de drie broers Connor, Riley en Toby McDonough, zette de eerste stappen naar eeuwige roem met het posten van hun catchy poprock-covers van onder andere Justin Bieber en One Direction op YouTube. Vijf jaar verder en met drie EP’s vol eigen geschreven nummers op zak kan Before You Exit met recht één van de hotste boybands van het moment genoemd worden. Sinds de release van de laatste EP ‘I Like That’ in 2013 is de carrière van BYE in een stroomversnelling geraakt: als voorprogramma van gevestigde namen als Olly Murs, The Jonas Brothers en All Time Low heeft Before You Exit het voor elkaar gekregen gerenommeerde media als MTV, Teen Vogue en Radio Disney voor zich te winnen. Dit voorjaar heeft BYE hun eerste headlining tour door de VS en Zuidoost-Azië gedaan en is de band uitgeroepen tot winnaar van de jaarlijkse iHeartRadio Rising Star Contest van Macy’s.

Net als Before You Exit, is ook Christina Grimmie haar carrière begonnen op YouTube. Tussen de miljoenen views op haar eigen kanaal, was ook de vader van Selena Gomez, die onder de indruk was van dit jonge talent. Al gauw bracht Grimmie in 2011 zowel haar eerste EP als album ‘Find Me’ uit, stond ze in het voorprogramma van de populaire Gomez en werd ze uitgeroepen tot New Media Honoree tijdens de American Music Awards. Dit jaar deed Christina Grimmie tv-kijkend Amerika versteld staan met haar auditie bij The Voice, waar ze alle vier de juryleden wist in te pakken met haar versie van Miley Cyrus’ ‘Wrecking Ball’. Onder leiding van coach Adam Levine wist de 19-jarige Grimmie uiteindelijk de derde plaats te bereiken en tekende ze daags na de finale een deal bij het label Island Records waarop ze later dit jaar haar derde album zal uitbrengen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Before You Exit & Christina Grimmie
Datum: 
3 februari 2015
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over