Zondag 7 mei volg je de populaire singer-songwriter en MTV EMA-host Bebe Rexha op haar ride to fame in Bebe Rexha: The Ride, exclusief op Viacom-zender MTV. Met hits als In The Name Of Love met Martin Garrix, Me, Myself & I met G-Eazy en haar eigen I Got You is Bebe niet meer weg te denken uit de top van de internationale charts, maar haar weg naar deze top was zeker niet makkelijk. In Bebe Rexha: The Ride zie je de momenten die Bebe’s leven voor altijd hebben veranderd, die haar carrière hebben gevormd en die haar tot de unieke soloartiest van het moment hebben gemaakt. Bebe Rexha: The Ride is zondag 7 mei om 21.00 uur te zien op MTV.

Een paar feitjes over Bebe Rexha die je nog niet wist:

  • Bebe’s voornaam is Bleta, dit betekent “honingbij” in het Albanees. Haar moeder vertelt: “Toen Bebe geboren werd was ze met haar grote ogen het schattigste kleintje ooit. Mijn man zei dan altijd; ze is zo zoet als honing.”
  • Bebe speelde trompet in haar schoolorkest en heeft daar nog acht jaar les in gehad. Ze wilde eigenlijk fluit spelen, maar tegen de tijd dat ze aan de beurt was waren alle fluiten al gekozen door andere leerlingen.
  • Bebe heeft Fall Out Boy bassist Pete Wentz op de middelbare school ontmoet. Pete en producer Sam Hollander hoorden haar demo’s opnemen in de studio waar ze aan het werk waren. Dit leidde ertoe dat Bebe haar eerste platencontract tekende als onderdeel van Pete’s experimentele band Black Cards. Toen ze het telefoontje kreeg dat ze in de band zat was Bebe bezig met haar Italiaanse les: “Ik ben letterlijk gewoon weggelopen uit de les en ben nooit meer teruggegaan. Het grappige is dat ik dat semester elk vak heb gehaald, behalve muziek.”
  • Toen de Black Cards in 2012 uit elkaar gingen gaven ze Bebe's naderende solocarrière als reden op. De echte reden was dat Pete Wentz haar niet meer in de band wilde hebben. Ondanks dit opstootje zijn Bebe en Pete nog steeds vrienden.
  • Toen Bebe de MTV EMA 2016 live vanuit Rotterdam presenteerde kreeg ze tranen in haar ogen toen ze tijdens haar opkomst vanaf het dak van de arena naar beneden kwam op een schommel.

Ook is er de week in aanloop naar Bebe Rexha: The Ride een speciaal interview te zien op de website van MTV: www.mtv.be/beberexha en zie je op MTV de hele week Bebe's beste video's voorbij komen.

Bebe Rexha: The Ride is zondag 7 mei om 21.00 uur te zien op MTV.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over