Double bill met twee inventieve Amerikaanse zanger/gitaristen.

Toutpartout is dit jaar 20 geworden, en om dat te vieren wordt de formule voor 'Autumn Falls 2014' lichtjes aangepast. Voor een maand lang feestgedruis wordt nu ook buiten de grenzen van Brussel getreden! Het uitgangspunt blijft hetzelfde: mikken op een boeiende line-up die kersverse ontdekkingen combineert met gevestigde waarden.

Een beperkt aantal early-bird combitickets zal ook dit jaar beschikbaar zijn (€60 + kosten). Met dit ticket krijg je toegang tot alle concerten op het Autumn Falls-programma. Klik hier om zo'n combiticket aan te schaffen of hier voor meer info over het festival.

Steve Gunn is een in New York gevestigde gitarist en singer-songwriter en hij maakt ook deel uit van Kurt Vile's tourband The Violators. Met een carrière van bijna vijftien jaar heeft Steve een reeks veelgeprezen solo-, duo- en ensemble-opnames uitgebracht.

Vorig jaar verscheen op het label Paradise Of Bachelors met 'Time Off' het eerste album van Steve Gunn als frontman van een trio. Een plaat waarop de typische meeslepende zang van Steve prominenter te horen is dan ooit tevoren. Opvolger 'Way Out Weather' verschijnt in oktober op hetzelfde label en laat een nog rijker en breder geluid horen.

Sir Richard Bishop is een Amerikaanse zanger, gitarist en componist die vooral bekend is van zijn werk met Sun City Girls, samen met zijn broer Alan (die vorig jaar nog in TRIX speelde tijdens Planet Caravan). Deze experimentele rockband maakte maar liefst 50 platen en 23 cassettes. Mauro Pawlowski uitte zich op onze blog al als grote fan.

In 1998 verscheen zijn eerste solo-plaat, en ook onder zijn eigen naam is hij erg productief. Er verschenen intussen tien albums, en hij tourde onder meer met Will Oldham, Animal Collective, Devandra Banhart en Bill Callahan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Autumn Falls
Datum: 
zaterdag 22 november 2014 - 19u30
Locatie: 
Trix Café, Antwerpen

Reservatie:

Meer over