Bang Bang! Ariana Grande is hot! Het nieuws dat ze op vrijdag 12 juni voor het eerst naar ons land komt sloeg in als een bom. In een mum van tijd was de Antwerpse Lotto Arena uitverkocht.

De 21-jarige zangeres heeft er een topjaar opzitten, waarin ze hit na hit scoorde met singles "Problem" (Ft. Iggy Azalea), "Break Free" (Ft. Zedd), "Bang Bang" (Ft. Jessie J & Nicki Minaj), "Love Me Harder" (Ft. The Weeknd) en "One Last Time". Catchy nummers, een stem als een klok en een prachtige verschijning maken van de jonge Amerikaanse 's werelds nieuwste publiekslieveling. Haar album 'My Everything' steeg dan ook in geen tijd naar de top van de iTunes charts en stond op nummer 1 in meer dan 80 landen! Om de plaat live aan haar fans voor te stellen trekt Ariana de wereld rond met 'The Honeymoon Tour'. Op dit moment reist ze door Amerika, waar de concerten op veel enthousiasme onthaald worden.

Ook in België blijft de vraag naar tickets groot. Omdat het bovendien best wel een grote show is, werd in overleg met het management van Ariana Grande besloten om het concert op vrijdag 12 juni te verplaatsen van de Lotto Arena naar het ernaast gelegen Sportpaleis! Fans die nog geen ticket konden bemachtigen krijgen zo alsnog de mogelijkheid om Ariana Grande live aan het werk te zien. Fans die een ticket kochten voor het concert in de Lotto Arena, zullen persoonlijk gecontacteerd worden met meer informatie. Tickets voor het Sportpaleis zijn vanaf nu te koop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ariana Grande
Datum: 
Vrijdag 12 juni 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over