Archive kent opnieuw veel succes! Hun concert op 25 februari in de Ancienne Belgique, dat nog geen maand geleden werd aangekondigd, is zo goed als uitverkocht! Om dit te vieren, besliste de band om een tweede datum vast te leggen voor hun Belgische fans. Archive zal ook op donderdag 26 februari op de planken staan in de Ancienne Belgique!

Het beroemde Londense collectief onthult 'Restriction', hun nieuwste album dat in januari 2015 verschijnt, en meteen ook hun Europese tournee 'Restriction 2015'.

Het album komt er naar aanleiding van hun muzikale en cinematografische project 'Axiom', dat deel mocht uitmaken van het Sundance Film Festival, en dat ze op het Jazzfestival van Montreux live speelden. 'Restriction' werd geproducet door Archive zelf, in samenwerking met hun onafscheidelijke partner Jerome Devoise. Voor Darius Keeler, een van de oprichters van Archive, passen de twaalf tracks op het nieuws album perfect in de artistieke richting van de band, hoewel ze toch geheel nieuwe en uiteenlopende inzichten tonen. Deze elfde plaat is een logische nieuwe episode in de muzikale reis waarop Archive zijn fans wil meenemen.

De eerste teaser die op ons afkomt, bestaat uit drie singles, "Feel It", "Black and Blue" en "Kid Corner", die vandaag tegelijk verkrijgbaar zijn via de officiële website van de band, met de bijbehorende video's.

Tegelijk met dit nieuws kondigt Archive dus ook aan dat ze heel Europa opnieuw doorkruisen in 2015. 'Restriction 2015' wordt hun grootste productie tot nog toe, en bevat een vertoning van Axiom voor elk concert. Darius en de zijnen mikken erop dat deze tournee in het geheugen van al hun fans gegrift blijft. Archive speelt in ons land op 25 & 26 februari in de Ancienne Belgique! Twee niet te missen shows, zowel voor oude als voor nieuws fans. De voorverkoop van het tweede concert begint nu.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Archive
Datum: 
Donderdag 26 februari 2015
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over