Charlotte De Cock, die eerder dit jaar al de muur van Café d’Anvers van een eigenzinnig schilderij voorzag en momenteel exposeert met haar “Thirteen Masters”, draait vrijdag een set in de Antwerpse club. Ze mag openen voor de befaamde Berlijnse DJ Ellen Allien.

Antwerpse schilderes Charlotte De Cock staat momenteel in de kijker met haar meest recente expo “The Thirteen Masters”, werken gebaseerd op 13 bekende Antwerpenaren en geïnspireerd door de uitstervende cafécultuur. Eerder dit jaar zorgde de kunstenares ook al voor een levensgroot kunstwerk op de dansvloer van Café d’Anvers, naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de club. Maar de 27-jarige Charlotte is niet enkel begaafd schilderes. Na de uren is ze ook model én getalenteerd DJ. Die laatste hobby, brengt haar dit weekend terug naar Café d’Anvers.

Nu vrijdag 19 december speelt Charlotte op het evenement “Push It vs Manifest”, een combinatie van twee van de meest succesvolle evenementen van de Antwerpse club. Eerdere edities dit jaar kregen artiesten als Kölsch, Joey Beltram, Julian Jeweil, Mark Farina, Anthony Rother, Tale of Us en Adam Beyer over de vloer.
Charlotte zal vrijdag openen voor headliner Ellen Allien die dit jaar nog op Tomorrowland hoge ogen gooide met haar eclectische set. Nog op de line-up staan Souza Malouza en Push It label-baas Prinz.

Tickets voor nu vrijdag zijn te koop in voorverkoop voor slechts €10 op www.cafedanvers.com. Bovendien zullen er ook een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar zijn aan de deur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Charlotte De Cock
Datum: 
Vrijdag 19 december 2014
Locatie: 
Café d'Anvers, Antwerpen

Reservatie:

Meer over