Amélie Lens mag dan ‘maar’ een twintiger zijn, in het modellenwereldje is ze een gevestigde waarde. Sinds haar zestiende reist ze naar modesteden Millaan, Parijs en Londen en mocht ze werken voor onder andere Jean-Paul Gaultier, Ann Demeulemeester en Levi’s.

Dat deze dame met volle overtuiging gaat voor alles waar ze haar schouders onder zet, mag ook blijken uit het succes van haar nieuwste project Baerbar, dat ze samen met haar vriend Sam ontwikkelde. Even simpel als geniaal: havermoutpap met amandelmelk in een handig meeneempotje.

Wie dacht dat ze naast haar drukke modellencarrière en Baerbar het verder kalmpjes aan deed, vergist zich: ’s nachts transformeert Amélie tot RENEE, het alter ego waaronder ze het Belgische nachtleven weet in te palmen met niet al te voor de hand liggende Techno. Het voordeel van een leven in wereldsteden hoor je in haar sets: een vlekkeloze smaak die zich niet tot de standaard tracks beperkt en het experiment niet schuwt.

Deze vrijdag mag ze als RENEE de avond afsluiten in dè Antwerpse club Cafe d’Anvers, waar ze samen met de Engelse top-DJ Ben Sims speelt op het Micron-concept van Sweet Trade en Coincidence Records.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: