Ansatz der Maschine is terug met een nieuwe single. ‘Hiding’, zo heet de song die de band rond Mathijs Bertel releaset als smaakmaker voor een nieuwe surround show. Arne Van Petegem (Styrofoam) stond in voor de productie. Luister hier naar ‘Hiding’.

Ansatz der Maschine is dit jaar Artist in Residence in muziekclub N9 in Eeklo. De band repeteert en creëert een jaar lang in N9 villa. Voor hun nieuwe show maken Mathijs en co gebruik van een wel heel speciaal extra instrument: N9 villa zelf. Het resultaat van dat proces kan je op 1 en 2 december exclusief komen ontdekken. Het eerste concert was in een mum van tijd uitverkocht. Ansatz der Maschine speelt voor de gelegenheid in uitgebreide bezetting.

De band plaatst niet alleen luidsprekers voor maar ook achter én boven het publiek en projecteert ook zelfontworpen visuals op verschillende vlakken. Het resultaat is een fascinerend en meeslepend geheel. Het concert is opgebouwd als de soundtrack van een film die nog geschreven moet worden, waarbij knisperende en verhalende indietronica doorheen de ruimte schiet.

Voor fans van: Efterklang, Dj Shadow, Hanne Hukkelberg en Aphex twin

Data

  • 01/12 N9, Eeklo – SOLD OUT!
  • 02/12 N9, Eeklo – Extra show: Tickets www.N9.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: