Peter Minnebo

In de jaren’ 40 noemde men Vera Lynn met reden “The Sweetheart of the Forces “. In Vlaanderen mogen we met trots zeggen dat haar halve naamgenoot, Laura Lynn, The Sweetheart van de Vlaamse schlagerwereld mag genoemd worden. Op 10 oktober stelde Laura haar nieuwste cd “Jij en ik” voor, de zoveelste in de rij, te midden van een schare fans en collega’s in de zonovergoten Bistro Jitho te Welle.

Het album telt 12 nieuwe nummers, waaronder een duet met levenspartner en accordeonist Matthias Lens en een duet met Luc Steeno. Veel feestelijke ambiance nummers,altijd scorend op schlagerfestivals, maar het laatste nummer heeft een sterk emotionele bijklank voor Laura en haar familie .”Engelen Praten Niet” werd moedig opgedragen aan haar in mei overleden vader. Laura kon haar emoties amper de baas bij het slot van het liedje. Ongetwijfeld zal dit velen niet onberoerd laten.

Dochtertje Eliane, maakte de honneurs waar, door het eerste exemplaar aan Laura te overhandigen. Nog te vermelden dat Laura in 2015, 10 jaar op de planken zal staan en al jubileumconcerten heeft gepland op 10 & 11 april en 5 & 6 augustus te Blankenberge. Meer info op www.lauralynn.be

Tracklist

  1. We Feesten Heel De Nacht
  2. Blijf in M’n Armen Vannnacht
  3. Jij en Ik
  4. Een Beetje Meer ( duet met Matthias Lens )
  5. Ik Wil Je Hier En Nu Voor Altijd
  6. Hoe Kan Ik Jou Geloven
  7. Morgen Is Alles Weer Heel Anders
  8. Blind Vertrouwen
  9. Dans
  10. Dat Gevoel
  11. Diep In Je Ogen (duet met Luc Steeno)
  12. Engelen Praten Niet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Meer over