Na negen uitverkochte voorstellingen in het Sportpaleis zette Alex Agnew drie jaar geleden zijn comediecarrière on hold. Maar Alex bleek nog niet klaar te zijn met de wereld en bewijst nu in Unfinished Business dat hij nog over voldoende gal beschikt om uit te spuwen. Met zijn nieuwe show trok Alex dit najaar langs meer dan vijftig theaterzalen en het publiek bleek Vlaanderens meest vuilgebekte stand-upcomedian allesbehalve te zijn vergeten. In sneltempo vlogen de 60.000 tickets dan ook allemaal de deur uit. Het succes van Unfinished Business reikt bovendien tot op het witte doek. Als eerste Belgische theaterproductie werd Agnews nieuwste show via live-streaming ook in de Vlaamse cinemazalen vertoond. Bereid je voor op een bitterzoete analyse van de hedendaagse samenleving doorspekt met obsceniteiten, godslastering en amusante onnozelheden.

Unfinished Business is helaas wel finished en zal niet meer hernomen worden. Gelukkig is Alex Agnews meedogenloze oordeel exlusief te bekijken op VIER.

26/12: Unfinished Business deel 1
02/01: Unfinished Business deel 2
09/01: Unfinished Business deel 3

Telkens op maandag om 21u40 bij VIER.

Dit is en blijft stand-upcomedy op zijn best: sterk zelfrelativerend, een beetje goor, een beetje puberaal, zonder respect voor eender welk heilig huisje en toch met een relevante ondertoon. (De Standaard)

Alex Agnew is terug en dat zal zijn vele fans plezieren. Staat er met passie en présence. Kletst en streelt, maait en kietelt, brult en briest, maar met zachte hand. Iets zegt me dat zijn verhaal nog altijd “unfinished” is nu. Deze Agnew kan nog jaren mee. (de redactie)

Agnew mag zich in alle bescheidenheid de zonnekoning van de humor noemen. (GvA)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over