Op 1 mei viert St. Tropez de opening van hun pop up studio/venue in station Amsterdam Centraal met de release van hun tweede gelijknamige album.

De release show en opening van St. Tropez is een gratis event, toegankelijk voor iedereen en vindt plaats tussen 18.00 en 20.00 in de Amstelpassage op Amsterdam Centraal. Tijdens de feestelijke opening zal St. Tropez nieuwe nummers ten gehore brengen, er is drank aanwezig en het album is te koop.

Het programma voor de rest van de maand in St. Tropez krijgt langzamerhand steeds meer vorm: “ We hebben super veel leuke reacties gekregen op dit idee. De agenda zit echt al mega vol. Verwacht meterslange gitaarsnaren van Yuri Landman, cosmische, poetische spacejams met Lucky Fonz III, de ketters van Iguana Death Cult, de kampioenenploeg uit Eindhoven Mozes And The Firstborn en talloze nieuwe beginnende acts. St. Tropez Centraal Station: Wij hebben er zin in!”

Met het openen van St. Tropez op Amsterdam Centraal wil de band met zoveel mogelijk mensen delen hoe leuk en bijzonder het is om muziek te maken en in een band te spelen. Dit doen ze door muzikanten (beginners en experts), muziekliefhebbers en geïnteresseerden uit te nodigen om langs te komen en te experimenteren met hun muziek en dit op te nemen.

St. Tropez is de hele maand mei 7 dagen per week van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ’s avonds.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over