Vandaag maakte Studio 100 bekend dat er al meer dan 100.000 tickets verkocht zijn voor de spektakel-musical 40-45. Op meer dan 8 maanden voor de première is dat best spectaculair te noemen. Door de aanhoudende vraag naar tickets heeft Studio 100 beslist om de voorstelling te verlengen. Vanaf vandaag kunnen er tickets besteld worden voor voorstellingen tot en met 18 november 2018.

Gert Verhulst: “Ik ben ongelofelijk tevreden dat al meer dan 100.000 Vlamingen ons het vertrouwen hebben gegeven door een kaartje te kopen voor 40-45. Met Will Tura, Steve Willaert, Frank Van Laecke en Allard Blom hebben we een absoluut creatief topteam samengesteld. Daarnaast hebben we ook een Vlaamse topcast kunnen samenstellen met grote én verrassende namen. Voeg daar nog spectaculaire en grensverleggende technische hoogstandjes aan toe en dan weet je dat onze bezoekers een unieke en magische theaterervaring zullen beleven!

Vandaag werd ook de trailer van de productie ingeblikt in aanwezigheid van de volledige cast.

grensverleggend op alle vlakken

Het verhaal van 40-45 draait rond 2 broers die worden gespeeld door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Voor de andere rollen heeft Studio 100 telkens 2 acteurs gecast die samen in een vaste bezetting zullen spelen. Zo is er een blauwe en groene cast:

Blauwe Cast Groene Cast
Louis Jonas Van Geel Jonas Van Geel
Staf Jelle Cleymans Jelle Cleymans
Emiel Peter Van de Velde Lucas Van den Eynde
Anna Marleen Merckx Ann Tuts
Sarah Clara Cleymans Nathalie Meskens
Leon Jo De Meyere Herbert Flack

Maar niet alleen door de dubbele cast is deze productie grensverleggend: ook het technisch concept, inclusief rijdende tribunes, dat voor deze voorstelling werd bedacht is een absolute wereldprimeur. Speciaal voor 40-45 bouwt Studio 100 in Puurs een Pop-Up Theater om deze gigantische monsterproductie te kunnen huisvesten.

verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
musical 40-45
Datum: 
vanaf 7 oktober 2018
Locatie: 
Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

Reservatie:

Meer over