Niet meer dan drie batterijen (maar meer mag ook), heb je dit weekend nodig om gratis te genieten van het Absolutely Free Festival. Dit jaar krijgt u nog iets extra in ruil: een batterijenhymne! Als je je batterijen in onze speciale kast werpt, krijg je fijne klanken als bedankje. Doorheen de dag worden die duizenden geluiden vakkundig samengegoten in een originele AFF 2014-song!

Dat een gigantische berg lege batterijen toch nog van nut kan zijn, wil AFF dit weekend bewijzen. Niet alleen kan je met drie batterijen gratis naar het festival, maar ook word je – samen met hopelijk vele duizenden bezoekers – medecomponist van een bijzondere batterijenhymne. Aan de festivalingang gooi je je batterijen in een speciaal voor he festival ontworpen muziekkast met cymbalen, trommels, xylofoon, snaren, percussietoestanden en euh…. slijpschijven. De geluiden die de batterijen en de instrumenten teweegbrengen worden ‘on the spot’ opgenomen. Op het einde van het festival worden die duizenden prikkels samengevoegd tot een heel bijzondere AFF-hymne. Van versleten batterij tot verse song: recyclage ten top!

Download de AFF APP!

Ook dit jaar is er een AFF APP beschikbaar voor Iphone en Android! Blijf op de hoogte van artiesten, timings en alle festivalinfo! Download hem tijdig via de App Store en Google Play!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: