De Zweedse singer-songwriter Adna brengt op 20 maart haar tweede album Run, Lucifer uit. Het is de opvolger van het in 2014 verschenen album Night, wat in een jaar tijd wereldwijd miljoenen spotify streams opleverde. Vanuit haar Berlijnse appartement werkte Adna aan Run, Lucifer. Het album is zowel geschreven als opgenomen in haar slaapkamer.

Begin 2014 besloot Adna om vanuit Göteborg te verhuizen naar Berlijn. Een besluit dat gebaseerd was op een onderbuik gevoel om haar eigen, eerlijke, plek in de muziek te vinden. De dromerige pop die ze vanuit haar Zweedse achtergrond meenam combineerde ze met donkere folk. Het resulaat: Run, Luficer, een album waarmee Adna vergelijkingen met Bon Iver en Damian Jurado doet oproepen (NME).

Na succesvolle shows op Berlin Music Week en het Reeperbahn festival, radio support van het Amerikaanse radiostation KCRW en publicaties in wereldwijde media krijgt het verhaal rondom Adna steeds meer gehoor.

"Run, Lucifer" combineert akoestische geluiden met elektronische invloeden aangevuld door haar krachtige en emotionele stem, die het album een intieme en grootse geluid biedt. De diepste, meest delicate en melancholische hoeken van Adna’s hart worden in negen songs blootgesteld.

Bekijk de video voor de eerste single van het album, Lonesome, op Youtube.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over