'Breaking Away', een dijk van een nummer over vrijheid, is de tweede single van Admiral Freebee uit zijn nieuw nummer 1 album 'The Great Scam' dat sinds de release op 28 februari nog steeds top10 staat in de officiële albumlijst.

Vandaag vertoefde Admiral Freebee in Nederland voor de opnames van de legendarische 2 meter sessies met de al even legendarische Jan Douwe Kroeske. De sessie wordt in juni uitgezonden bij onze Noorderburen.

Dat het goed gaat met Tom Van Laere bewees hij in maart al in de 2 uitverkochte AB's, de enige zaalshows die hij in België speelde voor de zomer.
In maart tekende Admiral Freebee ook present voor de allereerste Spotify live sessie in België. Eén van de nieuwe nummers die Tom toen akoestisch speelde was Breaking Away! Beluister op Spotify: http://open.spotify.com/track/1ukSKW01WeFHjVa0EIhYjz

Vrijdag aanstaande speelt Admiral Freebee in een uitverkochte Paradiso in Amsterdam, nadat hij eerder al Rotterdam en Eindhoven liet kennismaken met zijn nieuwe plaat.
Zaterdag treedt hij op in de Gentse Eskimofabriek t.g.v. de Jimmies, de award uitreiking van JIM (TV). Nadien kan Tom Van Laere zich opmaken voor het festival seizoen met een goed gevulde agenda.

Reeds aangekondigd:
- 16 en 17 juni - Oerol Festival, NL
- 26 juni - Rock For Specials
- 28 juni - TW Classic
- 28 juni - Naked Song Festival, NL
- 12 juli - Cactus Festival
- 26 juli - Puurs Live
- 2 augustus - Ronquières Festival

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: