De producenten van "Aspe. Moord in het Theater!" plannen extra voorstellingen in van de succesvolle theatervoorstelling die ondertussen de kaap van 30 000 verkochte tickets haalde. Het publiek ervaart een spannende theaterbelevenis want het is mee getuige van de moord in het theater.

Acteurs Jelle Cleymans en Jo Hens zullen de bestaande cast vervoegen om zo het drukke speelschema in de allerbeste omstandigheden op te vangen. Bovendien werden nog extra voorstellingen ingepland in Gent, Antwerpen en Brugge. Hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en inspecteur Sam De Swaef (Niels Destadsbader) lossen de moord op aan de hand van de verkregen informatie van het aanwezige publiek. Regisseur Frank Van Laecke koos daarnaast ook nog voor ronkende theaternamen zoals Jan Schepens, Peter Van de Velde, Niels Destadsbader, Kadèr Gurbuz, Bob De Moor, An Vanderstighelen, Debbie Crommelinck en Frans Maas.

Jelle Cleymans en Jo Hens vervoegen de cast

Rekening houdende met het drukke schema van de tournee van Aspe en de drukke agenda's van de cast vroeg producent Uitgezonderd. Theater! aan acteurs Jelle Cleymans en Jo Hens om ook mee te spelen in een aantal voorstellingen. Jelle Cleymans, momenteel te zien als Jens in Thuis zal een aantal keer de rol van Inspecteur Sam De Swaef (rol van Niels Destadsbader) spelen. Jo Hens neemt af en toe de rol van Harry, de boekhouder uit het theater (rol van Peter Van de Velde), op zich. Het brede publiek kent Jo als Niko in de VTM-serie Familie. Beiden maken ook vaak muziek op de Vlaamse concertpodia. De informatie over wie wanneer speelt zal terug te vinden zijn op de website van www.moordinhettheater.be

Extra Voorstellingen

Alvast goed nieuws voor het publiek dat toch nog een kaartje wil bemachtigen voor deze spannende theaterbelevenis. Er werden enkele nieuwe speeldata toegevoegd aan de toernee:

  • Zondag 19 april - 15 uur: Capitole Gent
  • Zaterdag 9 mei - 20.30 uur: Theater Elckerlyc Antwerpen
  • Zondag 10 mei - 15.00 uur: Theater Elckerlyc Antwerpen
  • Woensdag 13 mei - 20.30 uur: Stadsschouwburg Brugge

Spannend verhaal met de kwaliteitsstempel van Pieter Aspe

Geen succesvolle voorstelling zonder een sterk, spannend, straf verhaal… Pierre Aspeslag waakt alvast op de theaterbewerking van deze voorstelling. Het resultaat is een spannende misdaadvoorstelling... De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In schiet meteen in actie nadat een moord is gepleegd. De schok bij het publiek en de theatermedewerkers is groot, maar een aantal van deze medewerkers weet meer ... Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe voor het eerst tot leven in het theater. Het publiek heeft een essentiële rol om de moordenaar te ontmaskeren en de zoektocht naar de dader zal zich niet alleen beperken tot de scène. Grenzen tussen fictie en realiteit vervagen in deze spannende voorstelling met onverwachte wendingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: