In mei maakten we bekend aan jullie, ons publiek, dat we het goede doel Hongersnood 12-12zouden steunen door bekergeld te verzamelen, vrije bijdrages mogelijk te maken, collectebussen te plaatsen en boterhammen te verkopen tijdens Boterhammen In Het Park. Dankzij jullie vrijgevigheid kunnen we vandaag bekendmaken dat we € 42 690 ophaalden.

Erik Todts, directeur 12-12: "Met dit resultaat haalt AB het hoogste bedrag van de talrijke benefietacties voor ‘Hongersnood 12-12’. Minstens even belangrijk als dit formidabel bedrag, is het groot aantal jongere en oudere sympathisanten die daartoe bijgedragen hebben. Veel, heel veel dank voor zoveel solidariteit. Wij zullen de middelen zo goed mogelijk gebruiken in het belang van de slachtoffers."

Ook vanwege AB zeggen we een ongelooflijk welgemeende ‘merci’ aan iedereen die op één of andere manier Hongersnood 12-12 steunde. We stoppen uiteraard niet met onze inzet voor het goede doel. Zo kan je vanaf nu voor het negende jaar op rij de AB Café-teams sponsoren voor de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker. Alle info daarover vind je hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: