Vandaag voegt WOO HAH! 13 nieuwe acts toe aan de line-up: A$AP ROCKY, CARDI B, ACTION BRONSON, RICH BRIAN, CASHMERE CAT, SMOKEPURPP, DENZEL CURRY, A BOOGIE WIT DA HOODIE, A$AP TWELVYY, NIGHT LOVELL, MULA B en BEATS BY ESKO. RONNIE FLEX komt als zijn alter ego FLONTI STACKS optreden. Eerder werden onder andere J. COLE, JOEY BADA$$ en LIL PUMP al aangekondigd. De kaartverkoop is reeds gestart via woohahfestival.com.

Hiphop is momenteel de meest dominante muziekstroming ter wereld. Recentelijk gaf Spotify nog te kennen dat in 2017 de hoeveelheid beluisterde hiphop via hen met 74% gestegen was. WOO HAH! bewijst dat deze populariteit ook in Nederland ongekend is. Aankomende zomer pakt het festival dan ook groter uit dan ooit. Drie dagen lang zal het evenemententerrein van Beekse Bergen gelden als de ultieme hiphop getaway. De lustrumeditie van WOO HAH! wordt van 13 t/m 15 juli gevierd compleet met een camping en aangrenzend bungalowpark.

A$AP Rocky wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste rappers. Hij werd meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award en werkte onder andere samen met genre grootheden als Kanye West, Drake en Kendrick Lamar. In 2016 kwam Rocky onverwacht al op WOO HAH! om vriend A$AP Ferg muzikaal bij te staan op wat later één van de meest legendarische momenten van het festival bleek te zijn. In 2018 komt hij terug voor een volledige headline show. Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis. Met haar enorme hit ‘Bodak Yellow’ was ze de eerste vrouwelijke rapper sinds Lauryn Hill die zonder gastbijdragen op nummer 1 van de Amerikaanse hitlijsten stond. De komende maanden maakt het festival nog een dertigtal artiesten bekend die zullen optreden op het festival.

Naast de omvangrijke line-up heeft WOO HAH! nog veel meer te bieden. Zo kunnen bezoekers dit jaar overnachten op het natuurrijke safaripark Beekse Bergen, grenzend aan het festivalterrein. De accommodaties zijn hier te boeken. Ruud Lemmen (festivaldirecteur): “Op onze nieuwe locatie hebben we de kans onze bezoekers de ultieme hiphop getaway te bezorgen, zo is er de optie om te blijven kamperen direct naast het terrein, maar zijn er ook luxe accommodaties zoals bungalows, lodges en meer. Ook gaan we in ons randprogramma weer de lifestyle uitlichten met diverse activiteiten. Drie dagen everyday life ontvluchten met de meest fantastische hiphop om je heen dus.” Op vrijdag 13 juli gaat de camping open en is er speciaal voor alle camping en weekend bezoekers al een volwaardig muziekprogramma.

Wat betreft reismogelijkheden maakt WOO HAH! het dit jaar mogelijk om vanuit een groot aantal steden in Nederland deel te nemen aan een georganiseerde busreis. Deze brengt je rechtstreeks naar het festival en zet je na een fantastisch weekend ook weer op diezelfde plek af. Bekijk hier de verschillende opstapplaatsen en tarieven.

Afgelopen weekend wist WOO HAH! de prijs te verzilveren voor ‘Beste Festival’ op de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren die jaarlijks plaatsvinden op Eurosonic Noorderslag. WOO HAH! won de prijs voor haar uitverkochte 4de editie. Ook programmeur Maarten van Vugt wist een prijs te verzilveren voor ‘Beste Programmeur’. De jury kende het festival het volgende rapport toe: “De actuele programmering is een uitstekende mix van zowel beginnende als meer gearriveerde artiesten. Het is zonder twijfel het belangrijkste evenement van de Benelux in zijn genre.”

  • WOO HAH! festival 2018
  • Vrijdag 13, Zaterdag 14, Zondag 15 juli 2018 | Evenemententerrein Beekse Bergen
  • Weekend ticket incl. camping: €135,- (excl. €3,90 servicekosten)
  • Weekend ticket excl. camping: €99,- (excl. €3,90 servicekosten)
  • Dagtickets (zaterdag/zondag): €59,- (excl. €3,90 servicekosten)

HUIDIGE LINE-UP:
J. Cole, A$AP ROCKY, Cardi B, Joey Bada$$, Action Bronson, Blackbear, 6LACK, Lil Pump, Goldlink, Ski Mask The Slump God, Rich Brian, Cashmere Cat, Smokepurpp, J Hus, Denzel Curry, A Boogie Wit Da Hoodie, Belly, A$AP Twelvyy, Fonti Stacks, Night Lovell, Sevn Alias, Mist, Bokoesam, Mula B, Leafs, Jacin Trill, Beats By Esko, Ares (meer volgt)

Meer informatie en tickets: www.woohahfestival.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: