De laatste 24 uur van je leven gaan nu in.” Met dat nieuws overvalt Nathalie Meskens de koning van het Vlaamse lied op donderdag 23 november. Maar er is ook goed nieuws voor Willy Sommers, want Nathalie heeft alles geregeld om er een memorabele dag van te maken. Een dag waarop de emoties hoog oplopen. Vooral wanneer Willy afscheid neemt van zijn kinderen én in het huwelijksbootje stapt met Cindy.

Willy weet meteen wat hij wil doen op zijn laatste dag. “Mijn leven is een sneltrein. Ik word al jaren meegesleept in de euforie van mijn job en ik doe het op mijn 65ste nog altijd met enorm veel plezier. Op mijn laatste dag wil ik dus heel graag een laatste optreden geven. Dat ben ik mijn publiek verplicht. Maar bovenal wil ik graag bij mijn gezin zijn. Voor hen heb ik in mijn leven misschien wel te weinig tijd gemaakt.

En daar zorgt Nathalie natuurlijk voor. Willy’s oudste dochter Annemie (35), z’n jongste dochter Luna (15) en z’n zoon Luka (11) verrassen hun papa maar al te graag. Het meest emotionele moment is de ontmoeting met Luna, die onverwacht opduikt in een uitgestrekt veld langs de weg. Aan een microfoon, met Willy’s goede vriend Bart Herman aan de piano. Een moment waarop Willy breekt... Luna raakt hem tot in het diepste van zijn hart met haar zelf geschreven nummer ‘Papa, heb je even?’. Willy bedankt haar met een grote belofte. “Als ik dit programma overleef, ga ik meer tijd vrijmaken. Beloofd.

De kers op de taart van Willy’s laatste 24 uur is het huwelijk met zijn partner Cindy, de liefde van zijn leven. Tijdens hun laatste ontbijt samen vertelt Cindy dat ze ervan droomt om ooit nog met Willy te trouwen. “Als Willy nu zou sterven, dan wil ik later niet als De Meyer sterven. Dan wil ik zijn naam dragen als weduwe.” Willy gaat overstag en vraagt Cindy – na een subtiel duwtje in de rug van Nathalie – ten huwelijk. Waarop het koppel elkaar in de armen valt.

Een paar uur later verrast Nathalie Willy met iets wat hij niet voor mogelijk hield: ze rijdt hem naar het gemeentehuis van Lennik om meteen te trouwen. Cindy wacht hem op in een prachtige bruidsjurk, met een boeket van 7 anjers en 7 rozen. Ook Willy’s kinderen ontbreken niet. “Dat meen je niet! Nathalie! Oh… Dat geloof ik echt niet”, reageert hij. Een kwartier later zijn Willy en Cindy officieel een getrouwd koppel. “Dit was de mooiste dag van mijn leven”, besluit Willy. “Zo’n dag ga ik nooit meer meemaken.”

De volledige afleveringen van De Laatste 24 uur zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: