Waar denk jij aan bij het woord ‘a-cappellagroep’? Aan een bende studenten misschien? Met van die keurige, blauwe blazers, die Glee-gewijs hymnes zingen in de aula’s van de universiteit? Als je dat denkt, dan zit je er naast. Volledig naast zelfs! En dat bewijst Straight No Chaser. Een a-capellagroep die je al die clichés zal doen vergeten. Zij geven moderne muziek namelijk een heel nieuwe, eigenzinnige stijl, zonder er ook maar één seconde hun gevoel voor humor bij te verliezen.

Met verschillende Amerikaanse tv-optredens en succesvolle albums achter de kiezen, maar vooral ook een gigantische fanbasis, kun je gerust stellen dat ze tot een echt fenomeen zijn uitgegroeid. In een tijdperk waarin vocals steeds vaker digitaal worden vervormd en bijgestuurd, heeft Straight No Chaser dan ook iets verfrissend te bieden: authentieke stemmen en harmonieën, die optreden na optreden alle harten veroveren. Ook de harten van Jason Mraz, Rob Thomas, Phil Collins en Dolly Parton moesten eraan geloven blijkbaar. Deze vier artiesten leverden ieder een bijdrage op Straight No Chaser’s vierde plaat ‘Under The Influence’. En nu we hier toch aan namedropping doen: op de kersteditie van datzelfde album krijg je ook nog eens de stemmen van muziekgoden Otis Redding en Paul McCartney te horen.

Een liveconcert van Straight No Chaser is elke keer weer een onvergetelijke ervaring: geweldige muziek met een vleugje humor en bakken talent. Waar wacht je eigenlijk nog op om je door deze onverbeterlijk entertainende bende te laten verrassen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Straight No Chaser
Datum: 
20 februari 2015
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over