Zaterdag 6 september 2014 zetten we de deuren van de Oefenbunker weer open. Je zult zien dat we de afgelopen periode hard gewerkt hebben en dat laten we vol trots aan je zien. We hebben daarbij een dagvullend programma samengesteld, waarbij alle activiteiten binnen de Oefenbunker ruimschoots in de spotlight worden gezet! Een dag die je als muziekliefhebber niet wilt missen! Om 12 trappen we af met het programma dat in de middaguren voornamelijk in het teken staat van ons educatieve aanbod. Drumschool Parkstad en gitaardocent Ben Berendsen geven presentaties en workshops, rapdocent Okwaro etaleert zijn rapkunsten en Job Bos showt zijn speelkunsten op de toetsen.

In de oefenruimte kun je daarnaast ook muziek maken met anderen tijdens een van de jamsessies, een onderdeel dat afgelopen jaar erg in de smaak viel. Uiteraard doen ook de repeterende bands een duit in het zakje. Witte Zon, Plastic Personality, Rocket Fuel lighters, X-Libris, Off The Grit, Short Phusion en D’r Lei va Kaalhei zullen alle acte de présence geven op ons volledig vernieuwde poppodium.

Ook kinderen zijn van harte welkom op Bunkerpop. Ook zij kunnen deelnemen aan de workshops en proeflessen, maar ook gewoon lekker ravotten op het springkussen en andere activiteiten die door de Scouting Amicus worden verzorgd. Bunkerpop 2014 wordt afgesloten door Klassebass. Afgelopen jaar zorgden zij al voor een dampende afterparty. Het belooft ook dit jaar weer een feestje te worden.

Het festival gaat door tot 03:00 uur. Uiteraard kun je overdag een hapje blijven eten, zodat je niets van het programma hoeft te missen. De entree en deelname aan activiteiten is gratis!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bunkerpop
Datum: 
Zaterdag 6 september 2014
Locatie: 
Oefenbunker Landgraaf)

Reservatie:

Meer over