Calypso Rose & Tank and The Bangas

Couleur Café vindt voor de tweede keer plaats in het prachtige park aan de voet van het Atomium, deze keer van 29 juni tot 1 juli. Net zoals de vorige editie zet de organisatie sterk in op de beleving, met een heleboel verrassingen, prachtige decoratie, verfrissende cocktails en de lekkerste festivalmaaltijden van het land. En bovenal veel muziek!

Op de 4 podia ontdekt het publiek straffe liveshows, gebracht door wereldsterren en frisse ontdekkingen. Een muzikale line-up zoals die al 29 jaar geworteld zit in het DNA van het Brusselse festival, opgebouwd rond warme global sounds van reggae, soul, funk, hiphop, jazz, world en dance, en een sterke focus op lokaal talent. De reeds aangekondigde namen passen perfect in dit plaatje, of wat te denken van nationale toppers zoals rapper Damso en jazzqueen Melanie de Biasio, reggae- en jazzhelden Ziggy Marley en Gregory Porter, de frisse Zwitserse rapcrew Makala, Di-Meh & Slimka en tenslotte de Duitse reggae-popsensatie Milky Chance. Vandaag komen daar de volgende 2 smaakmakers bij:

Tank and The Bangas zijn de verpersoonlijking van hun thuishaven New Orleans; rauw, zwoel en altijd klaar voor een feestje. Hun funky soul en hiphop is met mijlen voorsprong dé manier om uw zomer op zaterdag 30 juni in gang te trappen.

Met Calypso Rose heeft #CoulCaf18 een Caraïbisch monument op het podium staan. De ervaren zangeres geldt al decennia als hét boegbeeld van de calypso-muziek, aanstekelijke dansmuziek met Afrikaanse drums. De hemel in geprezen door Manu Chao en Bob Marley, zondag 1 juli op Couleur Café!

Laatste kans voor Early Bird tickets

Nog tot eind januari koop je via de website van Couleur Café de bijzonder democratische Early Bird tickets.

Early Bird tarieven (tot eind januari)

  • 1 Day Ticket : €39* - prijs aan de festivalkassa : €55
  • Combi 3 Days: €79*
  • Combi + Camping: €90*

*: + reservatiekosten

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code op het ticket.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
#CoulCaf2018
Datum: 
29 juni - 1 juli 2018
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over