2015 is bijna 2 maanden ver en de winter loopt stilaan op z’n einde; hoog tijd om te beginnen aftellen naar Couleur Café 2015. We lanceren de ticketverkoop met 12 nieuwe namen en een vernieuwde responsive website, die zich dus perfect aanpast aan de grootte van uw scherm.

Eerder zegden Milky Chance, Joey Bada$$, Flavia Coelho en LeFtO toe voor #CoulCaf15. Onze trouwe Facebook-, Twitter- en Instagramvolgers ontdekten de voorbije weken nog 6 nieuwe bevestigingen. De Israëlische Ester Rada verovert harten over heel Europa met haar gouden soulstem, terwijl we met Kasai Allstars dan weer de meest intrigerende Congolese band van het moment langs krijgen. De nationale raphelden van Starflam zijn terug en met de Brusselse crew La Smala krijgt ook de nieuwe generatie zijn kans. Ook La Fine Equipe wordt wel eens onder de noemer hiphop geplaatst, maar hun beats, soul- en jazz-samples verraden een veel breder spectrum. Ten slotte zijn er Shantel & Bucovina Club Orkestar die het meest dansbare van de Balkan naar onze achtertuin brengen.

Hier komen vandaag nog 6 toppers bij. Dat er zal gedanst worden staat nu al in de sterren geschreven dankzij kuduro-iconen Buraka Som Sistema en Franse houselegende Etienne de Crécy die Super Discount 3 live komt voorstellen. Voor onze trouwe reggaefans wisten we het geweldige Dub Inc en de Amerikaanse sterren van SOJA te boeken. Meer schoon volk uit Californïe want ook de mythische rappers van Cypress Hill zijn van de partij. Met Xavier Rudd & the United Nations zijn we alvast zeker van een uur lekker te kunnen wegdromen bij prachtige rock & folk.

Binnenkort volgen meer namen, hou ook onze Facebook-, Twitter- en Instagrampagina in de gaten voor exclusieve updates. Alle info over de artiesten en welke dag ze op Couleur Café spelen vind je op onze website.

Meer camping!

Voor onze kamperende bezoekers hebben we een grote verrassing want zij kunnen dit jaar kiezen tussen een outdoor- en een indoorcamping. Ongezien in ons land en elk met z’n eigen voordelen.

Samen zullen indoorcamping Chill en outdoorcamping Zen goed zijn voor maar liefst 4.500 plaatsen, we kunnen dus 1.500 mensen meer te slapen bieden. Onze camping is elk jaar snel uitverkocht, dus snel bestellen is de boodschap. Meer info op www.couleurcafe.be/camping.

Start ticketverkoop met verlaagde prijzen

Ticketverkoop start vandaag op www.couleurcafe.be

Onze XMAS Passes waren 15 euro goedkoper dan in 2014. We willen onze ticketprijzen democratisch houden en besluiten daarom deze lijn door te trekken. Combitickets kosten evenveel als in 2014, dagtickets worden 3 euro goedkoper.

  • 1 day Ticket: € 39 * (2014: € 42)
  • 1 day Ticket aan de kassa: € 49 (2014: € 50)
  • Combi 3 days: € 95 *
  • Combi 3 days + Camping: € 110 * (enkel online te bestellen, voor +16-jarigen die buiten het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wonen)

De kampeerders kunnen dit jaar kiezen tussen een indoor- en outdoorcamping.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café 2015
Datum: 
3-5 juli 2015
Locatie: 
Tour & Taxis, Picardstraat 3, 1000 Brussel

Reservatie:

Meer over