Dit najaar presenteert dé dance god van België en beyond, zijn ultieme mix-compilatie van de uiterst succesvolle reeks REGI IN THE MIX.

10 jaar na de allereerste editie en meer dan 250.000 stuks in totale verkoop is het moment daar om even stil te staan bij dit succes. “Regi In The Mix Ultimate” is geen eindpunt, maar de start van iets nieuws. Daarover meer volgend jaar, want 2015 wordt alvast een zeer druk jaar voor Regi met een nieuw artiestenalbum gepland en ontzettend drukke festivalzomer met een nieuwe zomer Tour.

“Regi In The Mix Ultimate : Past Present Future” wordt een knaller van jewelste. Een deluxe digipak box met niet minder dan 3 CDs met recente hits van The Magician, Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Dr. Kucho, Clean Bandit, Coldplay, Kiesza, Fedde Le Grand, Lilly Wood, David Guetta en vele anderen.

Op CD “Past” schotelt Regi zijn ultieme Retro Mix voor, een echte "trip down memory lane". CD “Present” is alweer een super mix in echte Regi stijl. En tenslotte CD “Future” met een eigenzinnige mix van nieuwe deep house tracks.

Dat Regi na al die tijd nog een neus heeft voor hits, bewijst hij met de exclusieve track “Lost Frequencies – Are You With Me” (ex MNM Big Hit, nr.2 in Shazam, nr.3 in de Ultratop charts en nu al een van de grootste hits van een debuterende Belgische producer van het jaar).

Regi In The Mix Ultimate is zeker geen einde, maar de start van onvergetelijke eindejaarsparty’s op je luidsprekers! – The Ultimate christmas gift !

Regi signeert;

  • Vrijdag 21/11, 17u in MediaMarkt Hasselt
  • Zaterdag 22/11, 13.30u in MediaMarkt Gent
  • Zaterdag 22/11, 16u in FNAC Wijnegem
  • Zondag 30/11, 15u in MediaMarkt Turnhout

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over