Wie niet bang is om zich te verslikken in gevulde kalkoen, kan op 31 december afstemmen op VTM. Om 23u begint daar de nieuwjaarsspecial van "Tegen de Sterren op". In de Humo van vandaag kan je hierover een interview met Guga lezen.

Maar ook voor wie op de eerste dag van het nieuwe jaar niets liever wil dan met een dekentje gezellig in de zetel te kruipen, is er goed nieuws. Op 1 januari om 22u30 wordt Radio Guga voor het eerst uitgezonden, eveneens op VTM!

Radio Guga "Inteam": allerlaatste voorstelling

Op 28 januari sluit Radio Guga de theatertournee af met een knalconcert in Het Kursaal van Oostende. De band kan alvast niet wachten om de zaal in Guga's thuisstad helemaal op z'n kop te zetten!

Voor wie de show nog niet heeft gezien, is dit de perfecte gelegenheid om Radio Guga alsnog bezig te zien. Voor wie de show wel al zag, maar vrienden heeft die deze kans nog niet kregen, is dit het perfecte eindejaarsgeschenk! Tickets voor deze allerlaatste show zijn beschikbaar via deze link.

Radio Guga op DVD

De uitzending van Radio Guga die je op 1 januari op VTM zal zien, is een verkorte versie van de DVD die onlangs op de markt kwam. Hierop is de volledige zaalshow te zien, die maar liefst dubbel zo lang is als de tv-uitzending. Bovendien bevat de DVD-box ook een bonus-CD, zodat je overal kan luisteren naar de imitaties van Radio Guga.

Ben je nog op zoek naar een geschikt eindejaarscadeau? Klik dan hier om deze DVD + bonus-CD online te bestellen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over